Palvelut

Hoitokokonaisuudet räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kaikki hoidot toteutetaan laadukkailla ammattitason tuotteilla ja luontoa kunnioittaen.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito

Hetken pysähdys arkeen. Hemmotteleva kasvohoito rentouttavalla kasvojen ja decoltee -alueen hieronnalla. Hoidossa käytetään asiakkaan ihotyypille sopivia tuotteita, joten se soveltuu kaikille.

Kosteuttava Bambu-Aloe Vera kasvohoito

Bambu-Aloe Vera –kasvohoito kiristävälle ja kosteusköyhälle iholle. Hoidossa käytettävien tuotteiden vaikuttavat aineet ovat kosteuttava Bambu-uute, ravitseva ja rauhoittava Aloe Vera uute ja kosteutta sitova sekä kiinteyttävä hyaluronihappo. Hoito sopii kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen jokaisena vuodenaikana.

Granaattiomena-AHA kasvohoito

Granaattiomena-AHA kasvohoito on kehitetty hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla. Hoito silottaa juonteita, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman värisen ja pehmeän. Granaattiomena on tehokas antioksidantti, joka antaa suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä ja sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä B- ja C-vitamiineja. AHA-hapot kirkastavat ihoa ja vähentävät epätasaisuuksia.

Energisoiva Veriappelsiini kasvohoito

Ihomme altistuu päivittäin eri haittatekijöille (ilmansaasteet, UV-säteily, väsymys, stressi). Säilyttääkseen elinvoimaisen kirkkauden, iholle on hyvä aika ajoin tarjota lisäenergiaa. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ihoa uudistavaa ja kuona-aineita poistavaa DETOX-yhdistettä (veriappelsiiniuute+mandariinin eteerinen öljy), kirkastavaa C-vitamiinia sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Energisoiva Veriappelsiini-kasvohoito soveltuu erityisesti harmaalle ja väsyneen näköisen iholle. Hyvä vaihtoehto myös flunssan rasittamalle iholle tai tehohoitona ennen tärkeää tapahtumaa.

Ruiskaunokki silmänympäryshoito

Silmänympärysalue on kaikista herkintä ja ohuinta ihoa kasvojen alueella. Erilaiset ulkoiset (ilmasto, saasteet..) ja sisäiset (unen puute, vapaat happiradikaalit..) tekijät vaurioittavat herkkää silmänympärysaluetta, jonka seurauksena iho kuivuu ja siihen muodostuu erilaisia ikääntymismuutoksia, kuten ryppyjä ja juonteita. Ruiskaunokki silmänympäryshoito kosteuttaa, tasoittaa ja virkistää silmänympärysihoa. Nesteitä poistava silmänympäryshieronta poistaa turvotusta. Hoito voidaan tehdä yksinään tai esimerkiksi kasvohoidon/kestovärjäyksien yhteydessä.

Puhdistava kasvohoito
HL - Atraumaattinen ihonpuhdistus

Atraumaattisessa puhdistuksessa iho puhdistetaan epäpuhtauksilta ja kuolleilta pintasoluilta ilman mekaanista rasitusta. Hoidon suurimpia vaikutuksia: 

 Ihohuokosten puhdistuminen ja supistuminen
 Ihon värin ja pinnan tasoittuminen
 Epäpuhtauksien muodostumisen hillitseminen 
 Tulehtuneiden alueiden rauhoittuminen

Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Myös kuivalle ja/tai herkälle couperosaiholle. Tuloksellista hoitoa kivuttomasti.

Timanttihionta kasvohoito

Timanttihionta on ihoa tasoittava, uudistava ja puhdistava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoidossa käytetään erityistä hoitopäätä, joka yhdessä laitteen imun kanssa hellävaraisesti ja kivuttomasti kuorii ihon sarveissolukkoa kirkastaen kasvoja. Tehokasta kuorintaa jokaiseen vuodenaikaan.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus sekä kuorinta. Hyvä vaihtoehto mekaaniselle puhdistukselle, sillä se sopii herkemmällekin iholle. Samalla aktivoiden ihon toimintoja. Hoidossa iho puhdistetaan ultraäänihoitopäällä, mikä nostaa tehokkaasti huokosissa olevaa talikertymää ja poistaa ihon pinnalla olevaa kuollutta pintasolukkoa.
Ultraäänipuhdistus perustuu ultraäänen tuottamaan värähtelytaajuuteen ja mikrovirtateknologiaan.

Hoidon jälkeen iho on puhdistunut, kosteutettu ja kirkkaampi. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Dermaroller® -mikroneulaushoito

Mikroneulauksen teho perustuu ihon omien kollageenitasojen ja elastaanin stimulointiin. Hoidossa ihoa käsitellään eDermastamp® -laitteella, jolla hallitusti luodaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia. Näiden kanavien kautta tehoaineita saadaan vietyä dermikseen eli ihon syvempään kerrokseen. Samalla ihon oma korjausprosessi käynnistyy luonnollisesti ja turvallisesti. Iho vahvistuu, uudistuu ja kiinteytyy. Mikroneulauksella saat apua ryppyihin, juonteisiin, arpien hoitoon, laajentuneisiin ihohuokosiin ja maksaläiskien häivyttämiseen. Hoito kirkastaa ja tasoittaa epätasaista ihon sävyä. Sopii myös kertahoitona tuomaan iholle tulee hehkua ja eloa. Tehokas ratkaisu moniin eri ihon ongelmiin.

Ripsienpidennykset

Suuren suosion saavuttaneet ripsipidennykset tuovat vaivatonta eleganssia sekä arkeen että juhlaan. Omiin ripsiin kiinnitetään ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan toiveiden lisäksi myös luonnonripsen ominaisuudet eli niiden määrä, pituus ja kasvusuunta. Valittu tekniikka, ripsikuidun pituus, paksuus, kaarevuus sekä muoto mahdollistavat niin kevyen luonnollisen kuin näyttävämmänkin tuloksen. Kuten muillakin karvoilla, silmäripsen elinkaaressa on kolme vaihetta, mutta sen kasvukausi on suhteellisen lyhyt. Ripsen kasvusykli on noin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripsi jo uusiutuu. Tästä johtuen kauniin tuloksen säilyttämiseksi suositus ripsipidennysten huollolle on 3-5 viikkoa. Oikein laitettuna pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Klassiset pidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä jokaiseen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Kuidun pituus ja paksuus vaihtelee asiakkaan oman ripsen, sekä halutun lopputuloksen mukaan. Klassisilla pidennyksillä saat pituutta ja näyttävyyttä ilman ripsiväriä.

Volyymipidennykset

Volyymipidennyksissä omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkamaisesti. Kuidut ovat ohuempia ja kevyempiä verrattuna klassisiin pidennyksiin. Yhteen luonnonripseen asetetaan noin 2-6 kuitua, asiakkaan oman ripsen sekä halutun lopputuloksen mukaan. Volyymit mahdollistavat sekä erittäin luonnollisen että näyttävän lopputuloksen.

Hybridiripset

Hybridiripset ovat nimensä mukaisesti sekoitus klassisia sekä volyymikuituja. Näin saadaan tehtyä erilaisia efektejä ja vaihtelevuutta pidennyksiin. Jos haluat varata ajan hybridiripsiin, valitse ajanvarauksesta ripsienpidennys volyymi tai ripsihuolto volyymi.

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Värjätyt ripset ja kulmat näyttävät luonnollisilta ja tuovat ryhtiä kasvoille ja syvyyttä katseeseen. Kulmakarvojen kestovärjäykseen sisältyy aina kulmien muotoilu pinseteillä tai sokeroinnilla. Väri kestää yleensä noin 3-6 viikkoa.

Ripsien kestotaivutus - Lash lift

Luonnollisen kauniit ripset. Kestotaivutus tuo näyttävyyttä ja helppohoitoisuutta arkeen. Ripset taivutetaan tyvestä muottien avulla, jolloin saadaan kaunis silmiä avaava efekti hellävaraisesti ilman ripsiväriä/ripsientaivuttimia tai ripsienpidennyksiä. Palveluun sisältyy aina ripsien kestovärjäys. Ripsen elinkaaresta riippuen taivutus kestää noin 5-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Ripsien uusiutuessa ja kasvaessa vaikutus katoaa hiljalleen.

Kulmien laminointi - Brow lift

Kulmakarvojen laminointi eli kohotus ja uudelleenmuotoilu luo kauniin kehyksen kasvoillesi. Tarkoituksena tuoda kulmakarvan maksimaalinen potentiaali esiin luonnollisesti. Lopputulokseen vaikuttaa omien kulmakarvojen pituus, paksuus ja määrä. Palveluun sisältyy aina kulmien kestovärjäys. Vaikutus säilyy noin 3-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. 

Sokerointi

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla. Samanaikaisesti ihon kuollut pintasolukko pystytään hellävaraisesti kuorimaan. Lopputuloksena silkkisen pehmeä iho. Sokeroinnin etuna on karvan irtoaminen kasvusuuntaisesti, jolloin karva lähtee karvatupesta katkeamatta. Tämä ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja tehokkaasti. Säännöllisellä käsittelyllä pystytään vähentämään karvan kasvua. Tullessasi sokerointiin, karvan olisi hyvä olla 0,5-1cm pitkä, jotta se irtoaa helposti.

BERNARD CASSIERE

Bernard Cassiere, tuttavallisemmin BC, on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere erottuu modernina ja raikkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun. Tuotekoostumusten tarkoituksena on yhdistää käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Missään tuotekehityksen vaiheessa ei käytetä eläinkokeita. BC käyttää tuotteissaan myös Reilun Kaupan raaka-aineita. Bernard Cassiere tarjoaa ihollesi nopeita ja tehokkaita hoitotuloksia.

HL-PROFESSIONAL SKINCARE

Ammattitasoisia ihonhoitotuotteita, tehokkaita ratkaisuja. HL on innovatiivinen ja konkreettisia tuloksia tarjoava ainutlaatuinen ihonhoitosarja Israelista. Brändin slogan "Always Active" kuvastaa sen olennaisinta lähestymistapaa: ihonhoitotuotteet pohjautuvat aktiivisiin ainesosiin, jotka tarjoavat asiakkaille todellisia tuloksia ja mahdollistavat tasapainoisen, terveen ja kauniin ihon.